Desso Design Center: The Floor is Yours

Vanuit het idee de gebruiker veel meer centraal te stellen als het gaat om de leeromgeving van morgen is het initiatief van Desso/Tarkett echt interessant. Bepaal samen met de architect het specifieke design van een te gebruiken vloertegel in een school. Natuurlijk binnen bepaalde productiemethoden is er nu de gelegenheid om bij Desso in hun Design Center in Waalwijk een eigen patroon/design samen te stellen. Daarmee gaat Desso in op de vraag om de verbinding tussen product en gebruiker te leggen. Niet in woorden, maar in daden. Samen met een school- en/of schoolbestuur bepalen hoe de vloerbedekking in een nieuwe of bestaande school eruit komt te zien. Qua kleur en patroon. En natuurlijk met alle andere garanties die Desso biedt als het gaat om duurzaamheid en Cradle 2 Cradle.

http://www.desso-businesscarpets.com/products/collections/make-it-your-own/make-it-your-own/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.