Ecophon & Sol Plaatje University

Sol Plaatje is een nieuwe universiteit in provincie Noordkaap (Kimberly, Zuid-Afrika). Het universiteitsgebouw maakt gebruikt van TABS technologie (Thermisch Actieve Bouwsystemen | betonkernactivering). De architect heeft een moderne en inspirerende campus ontworpen die voldoet aan de uitdagingen en eisen van een leeromgeving. Om akoestisch goede omstandigheden te creëren, is een selectie van vrijhangende panelen en wandpanelen geïnstalleerd. De toegepaste akoestische panelen zijn allen uit de Ecophon Solo serie. Een mooi voorbeeld waarin Architecten en Ecophon laten zien dat je los kan komen van het bekende systeemplafond in de leeromgeving en toch aan alle akoestische eisen van comfort kan voldoen. Architecten: Savage and Dodd Architects / Fotografie: Tristan McLaren

Meer informatie?

http://savagedodd.co.za/portfolio/sol/

http://www.ecophon.com/nl/inspiratie/sol-plaatjie-university/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.