iSpace Sports: creatief sporten & bewegen

Leuk artikel in Schooldomein over een nieuw concept van Sika Pulastic Sportvloeren: iSpace Sports. Door hun bestaande vloeren voor gymzalen in scholen intelligent te maken kan er op een heel andere manier sportonderwijs gegeven worden door sportdocenten. In de vloer is ledverlichting toegevoegd zodat de verschillende sportlijnen aan en uitgeschakeld kunnen worden. Ook kan de vloer op andere manieren worden aangelicht zodat kinderen worden gemotiveerd mee te doen. En dat in combinatie met projectie op de vloeren en aan de wanden ontstaat ‘ a whole new ball game’! De volgend stap is dat de strikte afmetingen van een gymzaal verlaten worden en er andere dan alleen die dichte dozen ontworpen en gebouwd kunnen gaan worden. Eindelijk!!

https://www.schooldomein.nl/creatief-sporten-en-bewegen-ispace-sports/

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.