SG Reggesteyn Nijverdal

Vorige week een kijkje genomen bij het Reggesteyn College in Nijverdal. Met Herro de Roest, enthousiast docent Beeldende Vorming, bekijk ik de locatie Noetselerbergweg. Een pand uit de jaren ’70. Van buiten veel baksteen maar van binnen een prettige en open sfeer. Op 8 januari mag ons initiatief Open De School komen presenteren tijdens de studiedag van de school.  Thema is: “Duurzaam denken, werken en bouwen. Buiten de lijntjes, dat geeft ruimte!” Andere sprekers die dag zullen zijn: Maurice Beijk (Unipro) , Eberhard Dijkhuis (Bouwbedrijf Dijkhuis), Remond Molenkamp (bouwbegeleiding biobased), Herro de Roest (docent, vertelt over bouwen met stro), de directeur van Niverplast en Peter ten Dam (Avilla College). Voldoende inhoud om te discussiëren over de leeromgeving van de toekomst.

www.reggesteyn.nl